Skip to content Skip to footer


April 2023

Massagekurs på Bankala

Under April kommer vi att ha två Thaimassage-experter från Thailand hos oss på Bankala. Under deras ledning kommer du att lära dig grunderna i klassisk Thaimassage.

Sanya

Gör ögonfransförlängning

Vill du ha vackra ögonfransar lagom till jul och nyår? Säkra upp en tid redan nu!

Sanya

Fixar dina naglar

Sanya har börjat hos oss! Hon tar hand om dina naglar oavsett om du bara vill ha en vanlig manikyr eller du önskar gellack eller vill göra en förlängning.

KÖP 4 VALFRIA BEHANDLINGAR OCH FÅ EN PÅ KÖPET

Köp vårt paket om 4 valfria behandlingar och du får en behandling på köpet.
Behandlingarna kan du sedan boka in när det passar dig.

Köp presentkort för 2 h massage och få 1 h infraröd bastu på köpet, gäller december – januari

Presentkortet kan användas för att boka 1 h massage för 2 personer eller 1 h för 1 person vid 2 tillfällen. En timmes infraröd bastu ingår då för den eller de som presentkortet gäller.

Infraröd strålning används i medicinska sammanhang och anses ha egenskaper som lindrar vid reumatism, muskelsmärtor och liknande besvär. IR-bastu ger även en ökad blodcirkulation i huden vilket är avgörande för en vacker hy. En inre glöd skapas då lagrade orenheter rensas ut på en djup nivå och ger en förbättrad spänst och elasticitet i huden.

Äntligen är vår IR-bastu på plats!

Inte nog med att det är en annorlunda upplevelse att basta i en infraröd bastu – och att det finns mängder med olika hälsofördelar. Det är helt enkelt bättre för hälsan att bada bastu i en infrabastu än vad det är i en vanlig bastu.

IR-strålning används i medicinska sammanhang och anses ha egenskaper som lindrar vid reumatism, muskelsmärtor och liknande besvär. IR-bastu ger även en ökad blodcirkulation i huden vilket är avgörande för en vacker hy. En inre glöd skapas då lagrade orenheter rensas ut på en djup nivå och ger en förbättrad spänst och elasticitet i huden.

Infraröd bastu avger även en lugnande effekt. Detta ger inte bara en kroppsligt positiv känsla, utan även en mentalt avslappnande känsla.

Nu erbjuder vi utbildning inom flera områden

  • Hur du startar egen verksamhet och tar hand om dina kunder
  • Massagetekniker
  • Laserbehandlingar
  • Fotvård/nagelvård

Om detta är något för dig maila oss på info@bankala.se