Köp 3 valfria behandlingar betala för 2,
gäller fram till sista december

Vi erbjuder nu 3 valfria behandlingar till priset av 2 vid köp innan sista december.
Behandlingarna kan du sedan boka in när det passar dig.

Köp presentkort för 2 h massage och få 1 h infraröd bastu på köpet, gäller december – januari

Presentkortet kan användas för att boka 1 h massage för 2 personer eller 1 h för 1 person vid 2 tillfällen. En timmes infraröd bastu ingår då för den eller de som presentkortet gäller.

Infraröd strålning används i medicinska sammanhang och anses ha egenskaper som lindrar vid reumatism, muskelsmärtor och liknande besvär. IR-bastu ger även en ökad blodcirkulation i huden vilket är avgörande för en vacker hy. En inre glöd skapas då lagrade orenheter rensas ut på en djup nivå och ger en förbättrad spänst och elasticitet i huden.

Äntligen är vår IR-bastu på plats!

Inte nog med att det är en annorlunda upplevelse att basta i en infraröd bastu – och att det finns mängder med olika hälsofördelar. Det är helt enkelt bättre för hälsan att bada bastu i en infrabastu än vad det är i en vanlig bastu.

IR-strålning används i medicinska sammanhang och anses ha egenskaper som lindrar vid reumatism, muskelsmärtor och liknande besvär. IR-bastu ger även en ökad blodcirkulation i huden vilket är avgörande för en vacker hy. En inre glöd skapas då lagrade orenheter rensas ut på en djup nivå och ger en förbättrad spänst och elasticitet i huden.

Infraröd bastu avger även en lugnande effekt. Detta ger inte bara en kroppsligt positiv känsla, utan även en mentalt avslappnande känsla.

Nu erbjuder vi utbildning inom flera områden

  • Hur du startar egen verksamhet och tar hand om dina kunder
  • Massagetekniker
  • Laserbehandlingar
  • Fotvård/nagelvård

Om detta är något för dig maila oss på info@bankala.se