VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS

Mitt namn är Thaksamai och jag har tagit över Bankala sedan hösten 2019. Min erfarenhet av de behandlingar jag utför sträcker sig dock längre tillbaka än så. Jag är mån om att du ska få ett så bra resultat som möjligt när du kommer till oss, och därför är jag alltid mycket noggrann i mitt och  med mina kollegors arbete. Min målsättning att du ska känna dig nöjd och tillfreds när du lämnar salongen.

Vilka är vi

Vi ser fram emot ditt nästa besök

Omdömen

vad våra kunder säger om oss

Riktigt bra Thai massage. Hon som masserade visste vad hon gjorde. Vilket inte alltid är fallet när det gäller Thai massage. Fräsch lokal.

Daniel Blomberg

Jag var trött och stel i nacken och ryggen men nu känns det sååå mycket bättre. Tack för en fantastisk behandling och för bra rekommendationer för hur jag ska undvika att få problem igen! Jag känner att ni genuint ville hjälpa mig att må bättre, tack snälla! Jag kan varmt rekommendera Bankala!

Madeleine
 • 5 star review  Väldigt bra ställe och väldigt seriöst som det ska va. Massagen va i toppklass gick ditt för jag har haft problem med huvudvärk och det gjorde underverk. Härlig musik spelades samtidigt också ibland trodde man att man va utomlands.

  thumb Michael Willumsen
  2021-01-04
 • 5 star review  Jag är väldigt imponerad på vilken bra service de erbjudit! Jag är supernöjd med deras service och hur noggrant de jobbar ( har gjort laser hos dem och de är super noga med att ta bort allt hår). Annars är det bra resultat till bra pris man får hos dem! Det som är väldigt bra med den här salongen är personalen som är supertrevliga och omtänksamma gentemot oss kunder. Rekommenderar starkt att ni går hos dem för laserbehandling!

  thumb Dena Afshari
  2020-10-15
 • 5 star review  Riktigt bra Thai massage. Hon som masserade visste vad hon gjorde. Vilket inte alltid är fallet när det gäller Thai massage. Fräsch lokal.

  thumb Daniel Blomberg
  2020-07-29
 • 4 star review  Proffsigt bemötande.

  thumb Don Corleone
  2018-08-27
 • 5 star review  Bästa Massagen i norrort

  thumb Jonas Forsberg
  2018-06-16

Don’t give up the time! Purchase now our theme!

Everything you need to build an excellent website.